V úterý 28.9. jsou prodejny Praha a Brno ZAVŘENÉ

x
 
 
 
 
 

ECG PH 6520 pomalý hrnec

 
 
 
 
ECG
ECG PH 6520 pomalý hrnec
 
 
-12%
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hodnoceno 0x        
 
Facebook Google+ Twitter E-mail
Cena s DPH 1 499.00   
Koncová cena 1 699.00   
Cena bez DPH 1 238.80   
Recyklační poplatek 2.50   

Nákupem získáte: 8.6 bodů  do bonus programu

KódAECGPH6520
Part No.PH6520
Záruka24 Měsíců
Výrobce ECG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tento produkt v poslední době nakoupilo již 18 zákazníků.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Podrobnosti o produktu

 
 
 

Popis produktu:

ECG PH 6520 pomalý hrnec

Na šetrné vaření, dušení a pečení
Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání
3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm
Objem vnitřní nádoby 6,5 l

• Na šetrné vaření, dušení a pečení
• Vaření bez připálení a potřeby stálého míchání
• Objem vnitřní nádoby 6,5 l
• 3 provozní režimy / 2 úrovně teploty: low, high, keep warm
• Čas vaření lze nastavit v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.
• Elektronický ovládací panel s LED displejem
• Vyjímatelná vnitřní keramická nádoba 6,5 l
• Žáruvzdorná skleněná poklice s tepelně izolovaným madlem z odolného plastu
• Nerezové provedení vnějšího pláště hrnce
• Max objem: 6,5 l
• Jmenovité napětí: 220–240 V~ 50/60 Hz
• Jmenovitý příkon: 320 W
• Rozměry: 41,5 x 27,5 x 30 cm (Š x V x H)

Hlavní výhody "pomalého" vaření

Tato metoda je charakteristická dlouhou dobou vaření při nízkých teplotách, proto se zjednodušeně nazývá pomalé vaření .
Hlavní výhodou pomalého vaření je, že si potraviny uchovávají své aroma a chuť. Díky této úpravě bude chuť přidaných bylinek a koření výraznější a maso jemnější. Další nespornou výhodou je, že se připravovaný pokrm nedá prakticky připálit. Pomalé vaření v hrnci s vnitřní keramickou nádobou zaručuje perfektní a rovnoměrnou tepelnou úpravu zejména celých kusů masa a také drůbeže vcelku, tedy kachny, husy a další. Oblíbená jsou také jídla tzv. vše v jednom hrnci, kdy se celý pokrm vaří dohromady, což ušetří čas strávený přípravou jídla.

Komfort vaření ve "Slow Cooker„ hrnci
Vnitřní keramický hrnec se ohřívá rovnoměrně a perfektně rozděluje teplo kolem vařeného pokrmu. Keramický hrnec lze rovněž samostatně použít na gratinování a zapékání v troubě a také v něm můžete pokrm přímo servírovat na stůl.
Na ovládacím panelu lze nastavit provozní teplotu ve třech stupních - vysoká, nízká nebo udržování v teple.
Dále lze nastavit dobu přípravy pokrmu.
Přednastavena je 12hodinová fáze vaření, po jejímž uplynutí se pomalý hrnec automaticky přepne na režim udržení v teple na 6 hodin. Stisknutím tlačítka lze naprogramovat v 30 minutových krocích i vlastní časy vaření v rozmezí od 30 minut až do 12 hodin.


Stránky o produktu:

www.ecg.cz


 
 
 
 
 
 
 

Reklamace, technická podpora

 
 
 
Reklamace: Využijte výhod aut. servisu - soupis sběrných míst viz www.ECG.cz
 

Poruchovost: 0%
 
 
 
 
 
 
 

Související dokumenty

 
 
 
 
 
 
 
 

Diskuse (0)

 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře FB

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poslat info

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
­ ­
­
Košík
0 položek
 
0
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Domácí spotřebičeElektronikaFotoHerní konzoleKomponentyNotebookyPeriferiePočítačeSoftwareTelefony
KATALOG
www.softcom.cz
 

 

 
Zobrazit klasickou verzi

© 2021 SOFTCOM Group, spol. r. o.

Technické řešení © 2021 CyberSoft s.r.o.

 
 
 

K provozování našeho webu www.softcom.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.